Vpogled 002 – Ujemite ravnovesje

By | 06/06/2017

 

Tukaj so odgovori. Vabljeni k branju.

Če potrebujete napoved za vas osebno, potem vas pa vabim, da KLIKNITE TUKAJ in pošljete sms. Na podlagi 20 let izkušenj vam bomo dali odgovore, ki jih potrebujete. Saj veste … vsak posameznik je unikat zase s svojo življenjsko zgodbo. In zato vsak potrebuje še oseben vpogled v dogajanje.

Izbira 1
Še najlažje boste ravnovesje dosegli tako, da boste pogledali v vašo preteklost, tam izbrskali najboljše zgodbe, najboljše dogajanje in v prihodnosti te zadeve ponovili. Vi lahko zelo dobro vzdržujete ravnovesje, če le imate zadeve iz preteklosti dobro urejene. Vedeti morate, da se v vas skriva veliko energije, ki je enostavnop ne znate potegniti na plano. In to vse zradi ljudi, ki vam pravijo, da vi nečesa ne zmorete. Ampak vi zmorete. Vse za to, da vzdržujete lahko ravnovesje.

Izbira 2
Ravnovesje boste najlažje vzdrževali tako, da boste vsako stvar vzeli v svoje roke in jo sami izpeljali, zaupali samo sebi in samo svojim občutkom za dobro presojo. Obenem bo zelo pomembno, da boste okoli sebe izgradili tako energetsko polje, ki bo že na daleč govorilo, da kdor se bo približal s slabimi nameni, da bo po njemu.

Izbira 3
pri vašem ravnovesju se bo lahko pojavil problem zato, ker bodo ljudje preveč vedeli o vas. Zato je pomembno in bo še naprej pomembno, da o sebi ne razlagate na dolgo in na široko ampak da zadržujete informacije zase. manj kot se bodo ljudje vtikali v vaše dogajanje, več ravnovesja boste imeli.

Izbira 4
Zelo pomembno bo, da vašega ravnovesja ne boste gradili na predpostavljanju, da lahko vedno zmagate. Vaši temelji ne smejo biti izgrajeni na predpostavljanju, da vam bodo drugi vedno pomagali. In ko boste stvari vzeli v svoje roke, boste videli, da je vaše ravnovesje toliko stabilno kot je stabilen vaš ugled v očeh drugih ljudi.

Zdaj vas pa vabim, da pošljete sms in povprašate za vas osebno kaj se vam bo dogajalo. Na podlagi 20 let izkušenj vam bomo dali odgovore, ki jih potrebujete. Kam in kako poslati sms? KLIKNITE TUKAJ

Naj si bo vedeževanje, svetovanje, prerokovanje ali le topel pogovor, tukaj smo za vas. Vedno pripravljeni pomagati reševati kakršnekoli težave, ki vam stojijo nasproti.

Hvaležno se vam zahvaljujem za pozornost, ki jo namenjate.

Dodaj odgovor