Vpogled 001 – Šalica kave veliko pove o človeku

By | 31/05/2017

Tukaj so odgovori. Vabljeni k branju.

Če potrebujete napoved za vas osebno, potem vas pa vabim, da KLIKNITE TUKAJ in pošljete sms. Na podlagi 20 let izkušenj vam bomo dali odgovore, ki jih potrebujete. Saj veste … vsak posameznik je unikat zase s svojo življenjsko zgodbo. In zato vsak potrebuje še oseben vpogled v dogajanje.

Izbira 1
Vaša osebnost je trdna. Vi delujete v glavnem vedno premišljeno. Pitje kave je za vas podobno kot maša v cerkvi. Vse mora štimat, vse mora biti umirjeno, vse se mora zgoditi v nekem časovnem okvirju. In ko pijete kavo, razmišljate o dnevu, o dogajanju, o načrtih. V bistvu če kave ne bi imeli, bi to bil zelo velik problem za vas.

Izbira 2
Brez kave vam vstati ni. brez kave postanete tečni, žalostni. Kava je za vas neke vrste droga, ki se ji ne morete odreči. In dokler kave ne popijete, ste zaprti vase in ni vam do komunikacije z nikomer. Po vaših žilah teče kava in ne kri.

Izbira 3
Za vas je kava družaben dogodek. Vam veliko pomeni, ko vas lahko kava pocrklja, ko lahko s kavo nekoga omrežite, se razveselite ali pa se s kavo tolažite. Pa vendar je kava za vas samo komplementarna pijača. Vi imate raje čaj, vodo, na trenutke pa tudi kako pijačo, ki vas omami ali za nekaj časa pretirano razveseli.

Izbira 4
A vi pijete kavo zaradi kave ali zaradi mleka v kavi? Samo vprašam. Sicer pa vedite, da ste vi nekdo, ki kavo niti ne jemljete kot poživilo ali kot črkljanje. Vi kavo jemljete kot vsakodnevno pitje, vsakodnevno rutino, za katero niti ne pomislite, da je rutina. Vam veliko pomeni, da vas kava spremlja skozi dan, da vam daje neko oporo, v bistvu gre to nekako mimo vas, ker imate drugih stvari in skrbi preko glave.

Zdaj vas pa vabim, da pošljete sms in povprašate za vas osebno kaj se vam bo dogajalo. Na podlagi 20 let izkušenj vam bomo dali odgovore, ki jih potrebujete. Kam in kako poslati sms? KLIKNITE TUKAJ

Naj si bo vedeževanje, svetovanje, prerokovanje ali le topel pogovor, tukaj smo za vas. Vedno pripravljeni pomagati reševati kakršnekoli težave, ki vam stojijo nasproti.

Hvaležno se vam zahvaljujem za pozornost, ki jo namenjate.

Dodaj odgovor