Kavica, vedeževanje, vpogled

By | 15/11/2017

Tukaj so odgovori. Vabljeni k branju.

Če potrebujete napoved za vas osebno, potem vas pa vabim, da KLIKNITE TUKAJ in pošljete sms. Na podlagi 20 let izkušenj vam bomo dali odgovore, ki jih potrebujete. Saj veste … vsak posameznik je unikat zase s svojo življenjsko zgodbo. In zato vsak potrebuje še oseben vpogled v dogajanje.

Izbira 1

Lahko bi se reklo, da imate vi najraje ljubezen, pozornost, cartanje, iskanje enakih lastnosti z drugimi. Vi enostavno ne morete, da ne bi imeli povezave z drugimi. Biti samo samo je nekaj, a biti z drugimi, vsaj z najbolj ljubljenim pa nekaj neverjetno čudovitega. Pazite le na nekaj: ne delijo vsi vaših idej in ne delijo vsi vaših želja. Zato previdno, na počasi … in vse bo ok.

Izbira 2

Vi v okolici velikokrat delujete kot nekdo, ki ve marsikaj in ki razume to življenje, ki ve kako delovati, kako postopati, kako se obrniti, da bi vam bilo lepo. Po drugi strani pa ste vi tisti, ki dejansko samo zadržujete neko stanje, borite se za obstoj, strah vas je sprememb. Obenem si želite, da bi spoštovali neko tradicijo, sledili stopinjam vaših prednikov. A vedite … svet gre naprej in tudi vi boste prej ali slej primorani v spremembe … morda boste iz kafetjere šli na avtomat za kavo. Seveda je bilo to mišljeno v prenesenem pomenu.

Izbira 3

Kakorkoli vi že uživate v vaši kavici in kakorkoli to kavico velikokrat pospremite z branjem kake knjige, se vi pravzaprav s tem namenoma obkrožate s takimi stvarmi, ki vam dajejo občutek domačnosti in občutek povezanosti samega s sabo. In prav je tako, saj so okoli vas take energije, s katerimi oziroma proti katerim se je zelo težko bojevati. Zato morate vi vedno poskrbeti, da boste imeli to svojo oazo miru, oazo dobrega počutja. To naj vam bo zelo vidoko na lestvici prioritet.

Izbira 4

Vam pa pravzaprav nič kaj takega ne manjka. Vi znate uživati, znate se zabavati, ste dinamični in marsikatere težave rešujete sproti, da se vam ne bi slučajno preveč nabirale. Vi ste oseba, ki se zaveda dogajanja okoli sebe, pa naj bo to pozitivno dogajanje ali negativno dogajanje. Če pa želite še nadgraditi vaše življenje, ga malo popoprati, na tak neškodljiv način, pa zaigrajte loto, izberite si številke, preizkusite se v sreči. Saj veste … sreča spremlja pogumne.

Zdaj vas pa vabim, da pošljete sms in povprašate za vas osebno kaj se vam bo dogajalo. Na podlagi 20 let izkušenj vam bomo dali odgovore, ki jih potrebujete. Kam in kako poslati sms? KLIKNITE TUKAJ

Naj si bo vedeževanje, svetovanje, prerokovanje ali le topel pogovor, tukaj smo za vas. Vedno pripravljeni pomagati reševati kakršnekoli težave, ki vam stojijo nasproti.

Hvaležno se vam zahvaljujem za pozornost, ki jo namenjate.

Dodaj odgovor