Katere energije vas poganjanjo

By | 08/08/2017

Tukaj so odgovori. Vabljeni k branju.

Če potrebujete napoved za vas osebno, potem vas pa vabim, da KLIKNITE TUKAJ in pošljete sms. Na podlagi 20 let izkušenj vam bomo dali odgovore, ki jih potrebujete. Saj veste … vsak posameznik je unikat zase s svojo življenjsko zgodbo. In zato vsak potrebuje še oseben vpogled v dogajanje.

Izbira 1

Vi ste ta trenutek popolnoma naspidirani zaradi nekoga, ki vas ima rad. Vas poganja naprej enetgija ljubezni in povezovanja. Za to, da bi z nekom lahko bili skupaj ali pa se na tak ali drugačen način družili, ste pripravljeni narediti popolnoma vse. Pri vas ljubezen ta trenutek pomeni vam največ. To je najboljše gorivo za vas, najboljša energija za vas.

Izbira 2

Vi sedaj vašo energijo črpate iz Vesolja. Morda s evam to zdi nemogoče, pa vendar. Bolj kot boste ponoči trdno spali, več energije se bo pretočilo v vas. In ne obremenjujte se, če čez dan nimate veliko energije. Vaša energija je nočna energija. Z njo lahko dosežete marsikaj. Pojdite zvečer na pijačo, pokličite ljubico ali ljubimca in videli boste, da lahko razvijete iz enega samega pogovora ekstremno moč.

Izbira 3

Vaša energija, ki vas poganja, je energija vaše preteklosti in vaših v preteklosti dobro opravljenih nalog. Za vaši energijo ste si zaslužni sami, zato boste kar žalostni, če se bo ta energija porazgubila po raznih nalogah, ki vam jih bodo drugi dajalo. Le glejte, da se ne bo namesto dobre energije v vas nabirala jeza. Ker prav lahko se zgodi, da boste potem kar naenkrat eksplodirali in takrat se bo vsak moral dobro skriti, da jih z vaše strani ne bo dobil po glavi.

Izbira 4

Neverjetno veliko enerije imate. Že od vedno. Vaš vir energije prihaja iz druge dimenzije, v katero vi velikokrat nevede posegate. Vaša energija je zato zelo močna in presega vse tri zgoraj naštete vire energije. In vi se pogosto zavedate da imate v rokah nekaj več kot kdo drugi v vaši bližini. Vi znate, vi lahko karkoli. A ne kaže se, da bi energijo kar trosili naokoli. Vi boste zelo previdno usmerjali energijo tako, da bodo vsi, ki jih imate radi, nekaj od te enerije imeli.

Zdaj vas pa vabim, da pošljete sms in povprašate za vas osebno kaj se vam bo dogajalo. Na podlagi 20 let izkušenj vam bomo dali odgovore, ki jih potrebujete. Kam in kako poslati sms? KLIKNITE TUKAJ

Naj si bo vedeževanje, svetovanje, prerokovanje ali le topel pogovor, tukaj smo za vas. Vedno pripravljeni pomagati reševati kakršnekoli težave, ki vam stojijo nasproti.

Hvaležno se vam zahvaljujem za pozornost, ki jo namenjate.

Dodaj odgovor