Katere energije vas poganjajo?

By | 23/11/2017

Tukaj so odgovori. Vabljeni k branju.

Če potrebujete napoved za vas osebno, potem vas pa vabim, da KLIKNITE TUKAJ in pošljete sms. Na podlagi 20 let izkušenj vam bomo dali odgovore, ki jih potrebujete. Saj veste … vsak posameznik je unikat zase s svojo življenjsko zgodbo. In zato vsak potrebuje še oseben vpogled v dogajanje.

Izbira 1

Vas še najbolj poganja druženje z drugimi ljudmi, družina. Poganja vas to, da ste z drugimi v dobrih odnosih in da se počutite ljubljeno. In bolj kot bodo šla leta za vas naprej, bolj vam bo pomembno samo nekaj ljudi, ne več množica ljudi. Vi ste dejansko človek, ki ima rad zelo čiste oblike energije.

Izbira 2

Vas poganjajo energije razmišljanja, notranje energije, energije vaših prednikov. Neglede na to kaj se dogaja v vaši okolici, vas to ne more zvrniti, prevrniti. In res … če ste stabilni, gre zahvala samo vašemi razmišljanju in dogodkom iz vaše preteklosti. Zato, ko se boste počutili potrti, se zazrite v preteklost in poiščite moč. Tam jo je na pretek.

Izbira 3

Vi že sami od sebe naredite veliko energije kar tako, za šalo. Vi ste sposobni sami sebe spraviti gor, se potegniti iz kakršnekoli siuacije. Ko za vas nastopi kriza, lahko vi posežete po zalogah energije, ki jih v vsakem trenutku nosite v sebi. pa vendar je vprašanje na mestu od kje vse te zaloge energije prihajajo. Odgovor je enostaven. Tako kot vi sami sebe gor potegnete, se lahko velikokrat tudi zakopljete. In takrat, ko ste slabe volje, ko vam ne gredo stvari, takrat se vaše energije kopičijo. prihaja do jeze, prihaja do nečesa kar si še sami ne znate razložiti … lahko bi zdaj pisal še ure in ure samo o vaši izbiti.

Izbira 4

Vaša prihodnost je vaš vir energije. Vaše razmišljanje o prihodnosti vas navdaja s pričakovanji, ki potem podkurijo vaše energije. Vi ste človek prihodnosti, ženska prihodnosti, moški prihodnosti. Zato ne glejte nazaj, ne glejte v preteklost. Tam so take stvari, ki vam lahko samo spraznejo vse te vaše zaloge energije. Glejte le naprej in obenem uživajte v sedanjosti. In ko se vam ponudi kaka priložnost za naprej, jo zagrabite z obema rokama.

Zdaj vas pa vabim, da pošljete sms in povprašate za vas osebno kaj se vam bo dogajalo. Na podlagi 20 let izkušenj vam bomo dali odgovore, ki jih potrebujete. Kam in kako poslati sms? KLIKNITE TUKAJ

Naj si bo vedeževanje, svetovanje, prerokovanje ali le topel pogovor, tukaj smo za vas. Vedno pripravljeni pomagati reševati kakršnekoli težave, ki vam stojijo nasproti.

Hvaležno se vam zahvaljujem za pozornost, ki jo namenjate.

Dodaj odgovor