Kakšen bo vikend 24.11.2017

By | 24/11/2017

 

Tukaj so odgovori. Vabljeni k branju.

Če potrebujete napoved za vas osebno, potem vas pa vabim, da KLIKNITE TUKAJ in pošljete sms. Na podlagi 20 let izkušenj vam bomo dali odgovore, ki jih potrebujete. Saj veste … vsak posameznik je unikat zase s svojo življenjsko zgodbo. In zato vsak potrebuje še oseben vpogled v dogajanje.

Izbira 1

Pred vami je vikend, v katerem se boste imeli prav fino. Manjkalo vam ne bo popolnoma nič. Res je, da boste umirjeno delovali, se lepo imeli, v nedeljo pa se bodo zadeve malo bolj ustavile. V tem vikendu se boste ljubili, odprli svoje srce, a le previdno dajali obljube. Želeli si boste, da bi se vam tak vikend še večkrat ponovil.

Izbira 2

Veliko tistih, ki ste izbrali številko 2, boste v tem vikendu precej precej nervozni, saj ne boste uspeli pri drugih doseči tisto, kar si želite. Naleteli boste na gluha ušesa, kar bo pripeljalo do tega, da se boste premaknili sami, potovali sami, šli na izlet s prijatelji in prijateljicami namesto s partnerjem. predvsem sobota bo kritična. A naj vas ne skrbi. Na kavici ali na srečanju s prijatelji vam bo dvakrat boljše kot s partnerjem.

Izbira 3

Ta vikend boste iskali bližnjice in jih tudi našli. Precej hitri boste, obenem pa boste razmišljali, da je cel svet vas. Zato s eboste lahko nehote ujeli na cestni radar ali dobili listek za napačno parkiranje. Sicer ja, vi boste res imeli dobre energije, a določenih zadev se ne da premakniti, ne zdaj in ne prej in ne potem. Zato le glejte, da boste uspešno švigali mimo ovir in vse bo ok. Nedelja bo super za vas.

Izbira 4

Nikakor ne mislite, da se vam bo godilo kaj slabega. Od vseh izbir, ki so bile na voljo, je vaša izbira najboljša. Ljubili boste, uživali v lastnem telesu, uživali s prijatelji. Česarkoli se boste dotaknili, se bo spremenilo v zlato. Komurkoli boste dajali nasvete, bodo ti nasveti zlata vredni. Zato vam povem … uživajte, imejte se radi, posvetite čas sebi in svojemu telesu. Crkljajte se, privoščite si obisk spa, razvajajte svoje čute. Super vikend bo za to.

Zdaj vas pa vabim, da pošljete sms in povprašate za vas osebno kaj se vam bo dogajalo. Na podlagi 20 let izkušenj vam bomo dali odgovore, ki jih potrebujete. Kam in kako poslati sms? KLIKNITE TUKAJ

Naj si bo vedeževanje, svetovanje, prerokovanje ali le topel pogovor, tukaj smo za vas. Vedno pripravljeni pomagati reševati kakršnekoli težave, ki vam stojijo nasproti.

Hvaležno se vam zahvaljujem za pozornost, ki jo namenjate.

Dodaj odgovor