Kakšen bo vikend 15.12.2017

By | 15/12/2017

Tukaj so odgovori. Vabljeni k branju.

Če potrebujete napoved za vas osebno, potem vas pa vabim, da KLIKNITE TUKAJ in pošljete sms. Na podlagi 20 let izkušenj vam bomo dali odgovore, ki jih potrebujete. Saj veste … vsak posameznik je unikat zase s svojo življenjsko zgodbo. In zato vsak potrebuje še oseben vpogled v dogajanje.

Izbira 1

Vaš vikend bo napet, dober, aktiven. Vi boste hiteli v začrtanih smereh. Vedno se vam bo mudilo, saj boste želeli ujeti vse najlepše trenutke petka, sobote in nedelje. Obenem se boste nekomu pokazali v svoji najlepši luči, se lepo oblekli, naparfumirali. Takod a bo vined zaznamovan tudi s tem, da boste nekoga želeli ujeti, uloviti, ga v kaj prepričati. Ali boste pri temu uspešni? Odgovor je pozitiven, odgovor je DA, uspelo vam bo.

Izbira 2

Zelo premišljeno se boste lotili tega vikenda. Sprva boste zelo počasni. Razmiščjali boste, da je potrebno delati res počasne korake proti cilju. V soboto in nedeljo boste tako pokazali kaj znate. Obvladovali boste vsak izziv, ki se vam bo pojavil ter obenem vedno hitreje delali vse tisto, kar avs veseli. Čakajo vas tudi neke novice, ki vam bodo samo še potrdile, da ste se in se še boste pravilno odločali. In ja .. že sedaj veste kako dobro vam bo med prazniki.

Izbira 3

Veliko napetosti, ki bo v tem vikendu nastajalo, boste kompenzirali z veliko fleksibilnostjo, ki jo premorete. Vi boste ta vikend med sabo spajali nemogoče elemente ali pa počeli vse tisto kar ste še pred časom mislili, da se ne da početi. Pa vendar boste vi ta vikend veseli, srečni, zadovoljni. Občutek sreče vas bo vedno bolj objemal in vam dal vedeti, da ste vi na pravi poti. Še posebej nedelja zna biti za vas neke vrste češnjica na tortici. Zato veselo … UŽIVAJTE.

Izbira 4

Med vsemi izbirami, ki so bile na voljo, je vaša izbira tista, ki govori o temu, da boste vi ta vuikend najbolj produktivni od vseh. Ta vikend boste delali. A ne brezglavo delali ampak učinkovito delali. Ta vikend bo namenjen pripravam, dogovarjanju, stabiliziranju, razmišljanju o praznikih. Ta vikend boste nakupovali, se veselili, delali stvari v naprej. Vi boste bolj kot ponavadi usmerjeni v to, da bi ljudi okoli sebe naredili srečne in zadovoljne. Ker le tako boste tudi vi potem lahko srečni in zadovoljni. Tako da ta vikend bo za vas super.

Zdaj vas pa vabim, da pošljete sms in povprašate za vas osebno kaj se vam bo dogajalo. Na podlagi 20 let izkušenj vam bomo dali odgovore, ki jih potrebujete. Kam in kako poslati sms? KLIKNITE TUKAJ

Naj si bo vedeževanje, svetovanje, prerokovanje ali le topel pogovor, tukaj smo za vas. Vedno pripravljeni pomagati reševati kakršnekoli težave, ki vam stojijo nasproti.

Hvaležno se vam zahvaljujem za pozornost, ki jo namenjate.

Dodaj odgovor