Kakšen bo vikend 08.12.2017

By | 08/12/2017

Tukaj so odgovori. Vabljeni k branju.

Če potrebujete napoved za vas osebno, potem vas pa vabim, da KLIKNITE TUKAJ in pošljete sms. Na podlagi 20 let izkušenj vam bomo dali odgovore, ki jih potrebujete. Saj veste … vsak posameznik je unikat zase s svojo življenjsko zgodbo. In zato vsak potrebuje še oseben vpogled v dogajanje.

Izbira 1

Ta vikend boste šli malo bolj na počasi. Nekako vamne bo pomembno koliko se dogaja ampak vam bo pomembno s kom se vam kaj dogaja. In zna se zgoditi, da boste danes, v petek, malo bolj šibki, v soboto bost eimeli neko splošno druženje, v nedeljo pa se boste podružili z vašo boljšo polovico. Veliko dobrih energij bo okoli vas, veliko strasti, pa vendar zelo malo impulzivnih dejanj. Vse boste dobro premislili preden boste odreagirali. In to bo super za vas.

Izbira 2

Dobro bi bilo, da bi odklopili malo od dela in se posvetili užitkom, ki jih december prinaša s sabo. Ne obremenjujte se z malenkostmi in ne sprašujte se zakaj je nekaj tako kot je. Nima smisla. To vam bo samo jemalo dragoceni čas in dragcene živce. Bo pa ta vikend bolj umirjen, bolj boste brali knjige, se kaj pametnega pogovarjali, prišli do nekih super ugotovitev in nastavili ritem za naslednji teden.

Izbira 3

Zelo zelo pozorno spremljajte to kar razmišljate. Pazite, da ne boste sami sebe dol potiskali in si govorili slabe stvari. To pa zato, ker bo to samo še dodatno ustvarjalo okoli vas slabo energijo. Ta vikend boste bolj doma. Nekateri med vami se boste smilili samim sebi in si želeli, da bi se čas zavrtel nazaj. Ampak saj veste … časa nazaj ne morete zavrteti, lahko pa ta trenutek, sedaj, naredite stvari na način, ki vam bo všeč in za katerega vam nikoli ne bo žal.

Izbira 4

Bolj kot boste kazali svoje mišice, bolje vam bo. Bolj kot se boste kazali drugim, bolj vas bodo imeli radi. Vi boste kot igralec, ki se mu vsi klanjajo in za katerega si vsi mislijo, da ima življenje postlano z rožicami. Ampak … je to res? Imate res postlano z rožicami? Ne, nimate. Ampak vi boste znali ta vikend poskrbeti, da boste blesteli in v svoje dobro uporabili vse, kar boste imeli pri roki. In ja, izogibajte se nakupom, ker bodo ti nakupi precej v prazno. Zato res vzemite to, kar imate in začnite čarati. Vi to dobro znate in nič ni narobe s tem.

Zdaj vas pa vabim, da pošljete sms in povprašate za vas osebno kaj se vam bo dogajalo. Na podlagi 20 let izkušenj vam bomo dali odgovore, ki jih potrebujete. Kam in kako poslati sms? KLIKNITE TUKAJ

Naj si bo vedeževanje, svetovanje, prerokovanje ali le topel pogovor, tukaj smo za vas. Vedno pripravljeni pomagati reševati kakršnekoli težave, ki vam stojijo nasproti.

Hvaležno se vam zahvaljujem za pozornost, ki jo namenjate.

Dodaj odgovor