Kakšen bo vikend 01.12.2017

By | 01/12/2017

 

Tukaj so odgovori. Vabljeni k branju.

Če potrebujete napoved za vas osebno, potem vas pa vabim, da KLIKNITE TUKAJ in pošljete sms. Na podlagi 20 let izkušenj vam bomo dali odgovore, ki jih potrebujete. Saj veste … vsak posameznik je unikat zase s svojo življenjsko zgodbo. In zato vsak potrebuje še oseben vpogled v dogajanje.

Izbira 1

Ta vikend lahko pričakujete veliko aktivnosti, veliko dogajanja. Take močne energije se bodo pretakale po vašem telesu. Tudi sami si bioste želeli čim več doživeti, čim bolj začutiti utrip začetka veselega decembra. Tako da pričakujte aktivnost, pričakujte akcije, pričakujte tudi trošenje denarja. Ampak vse za to, da se boste počutili naspidirani do konca.

Izbira 2

Ta vikend vam bo pomembno, d aboste obkljukali par nalog, par dogodkov, na katerih enostavno ne boste želeli manjkati. Prišli boste do točke, ko boste želeli, da bi se vam zadeve vedno znova ponavljale, da bi vedno znova začutili veselje, ljubezen in da bi si izpolnili, vedno znova, vse vaše želje, ki se bodo ta vikend pojavljale. Lep vikend je pred vami.

Izbira 3

Neglede na dogajanje boste zadovoljni z vsem, kar vam bo prišlo naproti. Ta vikend se boste šli neko tradicijo, neko vsakoletno dogajanje, ki se dogaja ob tem času. Morda boste šli gledat prižiganje novoletnih liučk, lahko boste kak rojstni dan praznovali ali pa se dobili s kolegicami ter se imeli fino. Vsekakor ne boste izgubili tla pod nogami. Zelo resno boste vzeli vse, zelo stablino in zelo premišljeno boste delovali ta vikend.

Izbira 4

Uh, za vas pa bo ta vikend malo težaven. Težaven zato, ker se vam zadeve, tako kot ste si jih nastavili, ne bodo speljale. Morda boste kje ostali pred zaprtimi vrati, morda boste ugotovili, da je skrajni čas, da spremenite smer, da obrnete zadeve na glavo, da od nekje odidete. Tako da ta vikend vas zna kaj zaboleti, bolj v duši kot v telesu. A nič zato … da bi prišlo do svetlobe, je treba v temu do vrat, kjer je stikalo za luč 🙂

Zdaj vas pa vabim, da pošljete sms in povprašate za vas osebno kaj se vam bo dogajalo. Na podlagi 20 let izkušenj vam bomo dali odgovore, ki jih potrebujete. Kam in kako poslati sms? KLIKNITE TUKAJ

Naj si bo vedeževanje, svetovanje, prerokovanje ali le topel pogovor, tukaj smo za vas. Vedno pripravljeni pomagati reševati kakršnekoli težave, ki vam stojijo nasproti.

Hvaležno se vam zahvaljujem za pozornost, ki jo namenjate.

Dodaj odgovor