Kako utripa vaše srce?

By | 02/08/2017

Tukaj so odgovori. Vabljeni k branju.

Če potrebujete napoved za vas osebno, potem vas pa vabim, da KLIKNITE TUKAJ in pošljete sms. Na podlagi 20 let izkušenj vam bomo dali odgovore, ki jih potrebujete. Saj veste … vsak posameznik je unikat zase s svojo življenjsko zgodbo. In zato vsak potrebuje še oseben vpogled v dogajanje.

Izbira 1

Vaše srce bi dajalo, pa ne more dajati. Vaše srce bi rado dogajanje, a dogajanja ni. To ne pomeni, da je vse črno okoli vas ampak da je sedaj čas pavze, čas čakanja. Vi ste zdaj na točki, ko je treba razumeti, da vsaka stvar potrebuje svoj čas, da se realizira, da se spelje. Zato ne bodite razočarani. Tudi za vas bo prišel čas zelo kvalitetnih premikov.

Izbira 2

Vaše srce je v velikem ravnovesju. Vsaj na zunaj tako izgleda in tako si razlagate. V bistvu pa, ko odstranite vse plasti zaščite okoli vašega srca, lahko vidite, da imate veliko vprašanj, veliko je neodgovorjenih vprašanj, ki čakajo na odgovore. A povem vam … ta vprašanja niso pomembna. Naučite se prepustiti in verjeti srcu na besedo. To je ključ do tega, da se vse uredi.

Izbira 3

Čisto premalo časa posvečate svojim srčnim zadevam. Namesto, da bi si za vaše srce vzeli čas, vi hitite naprej ne da bi se prej prepričali o smiselnosti prehitevanja vsega, kar živite. Ja, če bi se ustavili, bi zaznali bolečine. Zato se pa ne ustavite. A vedite, da se vsak prej ali slej ustavi in se mora zazreti v svoje srce. In tudi va sto čaka.

Izbira 4

Bolj kot boste agresivni, bolj boste škodovali vašemu srcu. Bolj kot boste pametni, slabše se bo vaše srce počutilo. Ja, strinjam se … na trenutke je treba udariti po mizi, dati čustva na stran, ostati hladni. A zdaj ni pravi trenutek za to. Nikar si ne nalagajte prevelike teže nase, na svoje srce in na svoje življenje. Življenje je lepo, vedno je bilo. Pa vendar ste vi tisti, ki se odločate kako bodo dogajanja iz okolice vplivale na vaše srce in razmišjanje okoli tega.

Zdaj vas pa vabim, da pošljete sms in povprašate za vas osebno kaj se vam bo dogajalo. Na podlagi 20 let izkušenj vam bomo dali odgovore, ki jih potrebujete. Kam in kako poslati sms? KLIKNITE TUKAJ

Naj si bo vedeževanje, svetovanje, prerokovanje ali le topel pogovor, tukaj smo za vas. Vedno pripravljeni pomagati reševati kakršnekoli težave, ki vam stojijo nasproti.

Hvaležno se vam zahvaljujem za pozornost, ki jo namenjate.

Dodaj odgovor