Kako bo s financami v prihodnje

By | 10/01/2018

 

Tukaj so odgovori. Vabljeni k branju.

Če potrebujete napoved za vas osebno, potem vas pa vabim, da KLIKNITE TUKAJ in pošljete sms. Na podlagi 20 let izkušenj vam bomo dali odgovore, ki jih potrebujete. Saj veste … vsak posameznik je unikat zase s svojo življenjsko zgodbo. In zato vsak potrebuje še oseben vpogled v dogajanje.

Izbira 1

Bodite pozorno na vse izdatke, ki se vam bodo pojavljali. To pa zato, ker kar nekaj izdatkov sploh ne bo potrebnih. Izgleda, da bo znal nekdo pri vas pritisniti na tiste gumbe, ki odpirajo vašo denarnico ne da bi pomislili, da je pri temu kaj narobe. Veliko povdarka boste dali ožji družini in želeli, da bi jim bilo vsem dobro. Pa vendar prej premislite, da vas kasneje ne bo bolela glava. Obenem bo zelo pomembno, da boste vsaj v nekaterih primerih postavili sebe na prvo mesto. Tudi sami si morate kaj privoščiti.

Izbira 2

Vaša denarnica se ne bo izpraznila, lepo boste delali z denarjem in denar vas bo imel rad. Edina težava, ki lahko nastopi za vas, so neki iznenzadni stroški. Zato pazite na to, da na cesti ne boste dobili kakšne kazni zaradio napačnega parkiranja ali pa da vas ne bo ujel radar, ko boste brzeli v svojo prihodnost. Seveda lahko pričakujete tudi nek ekstra denar ali pa idejo za pridobivanje denarja s strani neke mlajše osebe. Ne biti začudeni, če vam bo kdo ponudil, da bi skupaj rudarili kriptovalute.

Izbira 3

Stanje, ki ga imate, se bo nadaljevalo in nadaljevalo. Tako da tukaj boste na nek način profitirali tisti, ki že imate tisto, kar si želite. Za vas bo v obdobju, ki je pred vami, najpomembneje to, da boste znali na svoj položaj pogledati še z enega drugega zornega kota. Ta drugi zorni kot vam bo omogočil, da se bodo v vas porodile nove ideje kako denar dodatno obrniti oziroma kako ga imeti več. Bodite odprti za sugestije iz okolice. Zna biti, da se vam bo to zelo zelo zelo obrestovalo.

Izbira 4

Od vseh štirih izbir, ki so bile na voljo, boste vi lahko še najbolj brezskrbno uživali z denarjem, ki ga imate in ki vam bo prihajal naproti. Vi s ene boste obremenjevali z dejanskim zneskom ampak boste s količino, ki jo trenutno imate, znali pričarati sebi srečo in zadovoljstvo. Seveda boste preigravali možnosti kaj vse bi še lahko, pa vendar boste pred denar postavljali ljubezen, seks, zabavo, uživanje. Tako da boste vi pravzaprav magnet za denar. Saj veste …. ko boste izpustili skrb za denar, bo denar sam poiskal vas.

Zdaj vas pa vabim, da pošljete sms in povprašate za vas osebno kaj se vam bo dogajalo. Na podlagi 20 let izkušenj vam bomo dali odgovore, ki jih potrebujete. Kam in kako poslati sms? KLIKNITE TUKAJ

Naj si bo vedeževanje, svetovanje, prerokovanje ali le topel pogovor, tukaj smo za vas. Vedno pripravljeni pomagati reševati kakršnekoli težave, ki vam stojijo nasproti.

Hvaležno se vam zahvaljujem za pozornost, ki jo namenjate.

Dodaj odgovor