Kaj se bo dogajalo čez božične praznike

By | 23/12/2017

 

Tukaj so odgovori. Vabljeni k branju.

Če potrebujete napoved za vas osebno, potem vas pa vabim, da KLIKNITE TUKAJ in pošljete sms. Na podlagi 20 let izkušenj vam bomo dali odgovore, ki jih potrebujete. Saj veste … vsak posameznik je unikat zase s svojo življenjsko zgodbo. In zato vsak potrebuje še oseben vpogled v dogajanje.

Izbira 1

Vaš boič bo umirjen, prijeten, tudi malo skrivnosten. Imeli boste občutek, da se neka stara energija ovija okoli vas. A ne boste se je branili ampak boste le umirjeno čakali, živeli, opazovali okolico. Nihče vas ne bo prizadel in nihče vas ne bo spravljal ob živce. Ta stara energija, o kateri sem pisal, se bo lahko izrazila skozi tradicijo, ki ji nekako ne boste mogli uiti. Od vas se bo pričakovalo to in to in ono in tretje, vi pa boste to enostavno morali upoštevati. Boste pa, ko bo vse mimo, skrbno analizirali dogajanje, ki bo takrat že za vami.

Izbira 2

V praznični čas božiča se boste pognali z najboljšo energijo, ki jo premorete. Želeli boste biti aktivni, pomagati, pripravljeni s eboste razčetveriti za to, da bodo ljudje okoli vas veseli, zadovoljni in prijetnih energij. Vse lepo in prav. A vedite, da kljub temu, da je božični čas, ko je treba biti solidarnosten, ko je treba pomagati, ljubiti in biti dobrega srca, da boste ugotovili, da je dobrota pravzaprav sirota. Nihče vam ne bo hvaležen za to kar boste vi ta božič delali, se trudili in pomagali. Ko bo to za vami, boste ugotovili, da ste čisto pretiravali z vsem in da ste se čisto preveč razdajali.

Izbira 3

Veliko dobrega se vam bo dogajalo in veliko lepega boste zdaj v božičnem času doživeli. Vedite, da ste vi na pravi poti, da doživite v kratkem neko razodetje. To razodetje se lahko pojavi v obliki ene informacije, ki vam bo zelo zelo koristila pri premikanju in dogajanju skozi leto 2018. Vsekakor le glejte, da boste gledali zdaj na vse globalno, da se boste res veselili božiča in da boste upoštevali tradicijo, pa četudi boste na trenutke imeli občutek, da bi bilo treba oziroma da bo treba naslednji božič stvari speljati malenkost drugače.

Izbira 4

Božič boste preživeli zelo praktično. Sledili boste drugim in delali vse tisto kar se na tak praznik spodobi. Ne boste se izogibali dogajanju, ne boste razmišljali uporniško. Vi s eboste prepustili energijam, dogajanju in ljudem okoli vas. Lepo vam bo. V zraku boste začutili povezanost z drugimi, predvsem povezanost z domačimi. Vsi tisti, ki pa zdaj zmajujete z glavo, vam povem, da letos ni čas, da bi dokazovali nek svoj prav. Zdaj je čas za povezovanje z drugimi. Boste videli, da vam bo vse to okoli tega božiča prišlo prav v 2018, ko boste potrebovali pomoč ravno od ljudi, ki jih boste zdaj, v tem obdobju, srečevali.

Zdaj vas pa vabim, da pošljete sms in povprašate za vas osebno kaj se vam bo dogajalo. Na podlagi 20 let izkušenj vam bomo dali odgovore, ki jih potrebujete. Kam in kako poslati sms? KLIKNITE TUKAJ

Naj si bo vedeževanje, svetovanje, prerokovanje ali le topel pogovor, tukaj smo za vas. Vedno pripravljeni pomagati reševati kakršnekoli težave, ki vam stojijo nasproti.

Hvaležno se vam zahvaljujem za pozornost, ki jo namenjate.

Dodaj odgovor